Acasă Eveniment Olteanul criminal care și-a înjunghiat soția, la Timișoara, și apoi a încercat...

Olteanul criminal care și-a înjunghiat soția, la Timișoara, și apoi a încercat să se sinucidă a recunoscut fapta

1876
DISTRIBUIȚI

Criminalul din Timișoara care și-a înjunghiat soția și apoi a încercat să se sinucidă a recunoscut fapta. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au început urmărirea penală față de tânărul de 29 de ani care și-a ucis soția cu sânge rece. Bărbatul și-a recunoscut fapta și urmează să fie arestat preventiv pentru 30 de zile. El este încă pe patul de spital, păzit de polițiști.

Sorin Olteanu, tânărul de 29 de ani din Gorj, a avut o primă audiere, el confirmându-le anchetatorilor că și-a ucis soția, pe Raluca Elena Olteanu, în noaptea de miercuri spre joi, iar apoi a încercat să se sinucidă. El a povestit că mai întâi s-a înjunghiat cu cuțitul cu care și-a omorât nevasta, iar apoi a intrat cu mașina într-un stâlp. El a fost dus la Spitalul Municipal din Timișoara, iar medicii de acolo l-au operat și i-au salvat viața.

Bărbatul se află acum sub pază pe patul de spital, iar când se va simți mai bine va trebui să le povestească anchetatorilor tot ce s-a întâmplat.

Procurorii au decis să ceară arestarea preventivă în lipsă pentru 30 de zile, decizia urmând să fie luată vineri de către magistrații de la Tribunalul Timiș. Gorjeanul este acuzat de violență în familie – omor comis asupra unui membru de familie, respectiv soția.

Se pare că tânărul muncea ca șofer pentru o firmă, într-o localitate aflată în apropiere de orașul Augsburg din Germania. Era mai mereu plecat, iar proaspăta soție rămăsese la Timișoara, într-un apartament de pe Calea Girocului. Cum soția sa nu prea stătea pe acasă, bărbatul a devenit foarte gelos și se certa adesea cu ea. În noaptea de miercuri spre joi, cearta a degenerat, iar la nervi tânărul a pus mâna pe un cuțit și i l-a băgat în piept nevestei de mai multe ori.

Când și-a dat seama ce a făcut, a încercat să se sinucidă, și-a băgat și el cuțitul în stomac și în piept. S-a urcat apoi în mașină și a plecat la drum, cu gândul să între cu autoturismul în ceva și să moară. A ajuns pe Calea Lugojului din Timișoara și a intrat într-un stâlp, pe care l-a pus la pământ.

Gorjeanul era în viață când a ajuns ambulanța la locul faptei, iar medicii l-au dus de urgență la Spitalul Municipal, unde a fost operat. Anchetatorii spun că soția lui, cu trei ani mai tânără, a murit pe loc.

Comentarii

comentarii