Acasă Administraţie Oltenii nu se joacă: un pistol, 36 de cartuşe şi un mare...

Oltenii nu se joacă: un pistol, 36 de cartuşe şi un mare joint

455
DISTRIBUIȚI

pistol mhCinci tineri originari din Craiova au intrat în bucluc la scurt timp după ce au fost opriţi în trafic de oamenii legii din cadrul ITPF Timişoara.

Poliţiştii de frontieră din Mehedinţi au descoperit într-unul dintre scaunele maşinii un pistol marca Rohm, 36 de cartuşe şi un ditamai jointul cu „iarbă”, ce cântărea peste 1 gram. Frontieriştii au oprit maşina la pont, având informaţii precise despre cei cinci tineri de la DIPI.

„Şoferul maşinii, M. Florin, în vârstă de 26 de ani, a declarat ca arma şi muniţia îi aparţin pasagerului din dreapta, V. Alin, care a spus ca nu deţine documente pentru ele. De asemenea, şoferul a declarat că a cumpărat ţigareta confecţionată artizanal, ce conţine cannabis, de la o persoană a cărei identitate nu o cunoaşte, din Craiova, pentru consum propriu. Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul de specialitate şi informativ al ofiţerilor Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă”, spune Mihaela Leş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara.

Cei cinci tineri sunt cercetaţi penal pentru trei capete de acuzare: contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi deţinere de droguri de risc.

Comentarii

comentarii