Acasă Actualitate Omul care l-a învins pe Gică Hagi a trecut în lumea celor...

Omul care l-a învins pe Gică Hagi a trecut în lumea celor drepți!

DISTRIBUIȚI

Apreciat de unii dar și contestat de alții, asa cum îi stă bine unui om care a avut prestanță, Vlastimir Todorov a făcut ce a știut el mai bine în viața lui. Domn’ profesor, cum era apelat de cei care-l cunoșteau, a pus pe primul loc pasiunea, meseria și abia apoi familia. Vlastimir, unul dintre cei mai destoinici oameni din micuțul sat Diniaș din județul Timiș, a fost mai întâi director la școala din localitate și un important om al comunității sârbe din Banat. Cel mai mare succes al lui Vlastimir Todorov a fost cu siguranță în anul 2009, atunci când satul Diniaș a fost pus cu siguranță pe harta României datorită lui Vlastimir Todorov și celor care erau în jurul lui. În  acel an, băieții din Diniaș au reușit  performanța să surclaseze pe echipa de fotbal Viitorul Constanța condusă de legendarul Gică Hagi și alte echipe titrate care proveneau din Cluj și București.

In anul 2009, echipa de fotbal Diniaș câștiga cupa Danone în România și mergea in faza finală în Africa de Sud, acolo unde echipa antrenată de regretatul Vlastimir Todorov a obținut locul 25 din cele 40 de țări prezente de pe intregul glob.

De menționat că prin mâinile lui Vlastimir Todorov au trecut fotbaliștii : Benzar și Mailat.

Vlastimir Todorov a fost și consilier local în comuna Peciu Nou dar în ultimii ani a renunțat la această funcție pentru a se dedica familiei. Din păcate “Domn’ profesor” a părăsit mult prea devreme această lume, s-a dus să antreneze echipa îngerilor iar pe pamânt a lăsat un gol imens în rândul comunității din Diniaș și în sânul familiei care îl plânge. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

Comentarii

comentarii