Acasă Actualitate Omul de afaceri Romeo Dunca oferă recompensă 10.000 de lei celui care...

Omul de afaceri Romeo Dunca oferă recompensă 10.000 de lei celui care donează plasmă pentru Cătălin Şerban, avocat și fost preşedinte al Curţii de Apel Timişoara, infectat cu COVID-19, aflat la Terapie Intensivă

19691
DISTRIBUIȚI

Omul de afaceri Romeo Dunca a anunţat că oferă o recompensă de 10.000 de lei celui care va dona plasmă pentru un pacient în stare gravă, internat la ATI. Bolnavul este un avocat din Baroul Mehedinţi, tatăl unui elev de la Liceul ”Nikolaus Lenau” din Timişoara, fost vicepreşedinte al Curţii de Apel Timişoara.

”Tatăl unui elev de clasa a X-a/ Lenau este în spital şi are nevoie de plasma covalescentă…Trebuie să îl ajutăm pe Cătălin Şerban, tatăl lui Vlad. Rugaţi persoanele cunoscute, vindecate de Covid, să doneze plasma la Centrul de Transfuzie Timişoara”, este mesajul distribuit pe Facebook de omul de afaceri Romeo Dunca.

Acesta a decis să se implice în salvarea bărbatului şi a anunţat tot pe reţeaua de socializare: ”Ofer 10.000 RON primă pentru cel care donează plasmă în acest caz”.

Sotia si prietenii fostului vicepresedinte al Curtii de Apel Timisoara, Catalin Serban, care in prezent este avocat in Baroul Mehedinti, au lansat apeluri disperate pe retelele de socializare, solicitand persoanelor care s-au vindecat de Covid-19 sa doneze plasma pentru salvarea fostului judecator.

Catalin Serban este internat in stare grava la Spitalul de Boli Infectioase “Victor Babes” din Timisoara, la sectia ATI, iar medicii fac eforturi deosebite pentru a-i salva viata.

Dupa ce tratamentele clasice s-au dovedit ineficiente, ultima sansa pentru fostul judecator ar fi transfuzia de plasma cu anticorpi recoltata de la fostii bolnavi de Covid-19.

În acest moment, la Terapia Intensivă a Spitalului de Boli Infecţioase din Timişoara sunt 13 pacienţi internaţi.

Comentarii

comentarii