Acasă Actualitate ”OMVedea cât va conta”. Un fermier din Timiș nu își va mai...

”OMVedea cât va conta”. Un fermier din Timiș nu își va mai alimenta mașinile agricole de la compania austriacă

DISTRIBUIȚI

Ecourile veto-ului negativ al Austriei, privind intrarea României în spațiul Schengen, continuă să aibă efecte în rândul fermierilor din zona de vest!

După ce marele fermier, Dimitrie Muscă, din Arad, a renunțat să mai colaboreze cu BCR, controlată de austrieci, Alexander Degianski, fermier din Timiș, atenționează că va fi selectiv, în ceea ce privește sursa de alimentare cu motorină în valoare de 500.000 de euro, pentru mașinile agricole. În vizor este compania OMV, care va fi ocolită pe viitor!

Iată explicația lui Alexander Degianski: “Anul acesta am consumat motorină în valoare de 500.000 €. La nivel de județ, valoarea asta reprezintă 1% din total, la nivel de țară 0,05% din ce se consumă în agricultură. Adică, agricultură României utilizează cantități uriașe de motorină. Îl admir mult pe Dl Muscă, care e un mentor pentru mine și sunt convins că ar trebui să fim foarte selectivi și de unde luăm motorină. Eu voi fi selectiv și OMVedea cât va conta! Toate astea nu scuză cu nimic incompetența diplomației române care are rol precum 1(unu) la înmulțire!”.

Comentarii

comentarii