Acasă Actualitate OncoHelp organizează Dovleacul Roz 2018, la Timișoara

OncoHelp organizează Dovleacul Roz 2018, la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Sub sloganul “Există viață după cancer”, Asociația OncoHelp Timișoara va organiza manifestarea tradițională Dovleacul Roz 2018 și dorește să strângă mărturii și experiențe de viață ale participanților, pentru a consolida o comunitate conștientă că trebuie să facă front comun împotriva acestei maladii.

De asemenea, se mai dorește implicarea comunității artistice din Timișoara în atelierele de “dovlecit ” cu mare drag și dăruire fiind implicați și elevi și studenți, dar mai ales profesori care predau o lecție de voluntariat și generozitate pentru comunitate. Continuând această direcție, va urma înscrierea în cadrul Asociației Timișoara Capitală Europeană 2021.  De asemenea, Asociația OncoHelp a decis crearea unui Comitet de Organizare a Dovleacului Roz. Aprecierea de către conducerea asociației a importanței susținerii comunitare a donațiilor și sponsorizarilor primite determină formarea acestui comitet cu participare comunitară, din care fac parte: Asociația  OncoHelp, membri din conducerea OncoHelp și un membru din comunitatea timișoreană. Va fi creat și un fond Dovleacul Roz Fond, care să gestioneze și costurile de organizare a evenimentui și altele.

“Cred că din aproape în aproape se poate defini un lanț de responsabilitate personală și socială. Mai ales în privința aspectelor legate de sănătatea noastră. Ne vedem la Dovleacul Roz”, îndeamnă Daniela Matişan.

 

Comentarii

comentarii