Acasă Actualitate Operație spectaculoasă la Clinica Sfânta Maria din Timișoara. Medicul chirurg Caius Lazăr...

Operație spectaculoasă la Clinica Sfânta Maria din Timișoara. Medicul chirurg Caius Lazăr l-a salvat pe un pacient de peste 250 kg

DISTRIBUIȚI

Operație spectaculoasă la Clinica Sfânta Maria din Timișoara. Nicu avea greutatea de peste 250 kg, avea grave probleme la picioare – un ulcer varicos care supura, iar situația era atât de gravă încât exista riscul să rămână fără picioare. Medicul chirurg Caius Lazăr de la Clinica Sfânta Maria din Timișoara a avut curajul să îl opereze și l-a salvat.

Caius Spiridon a explicat: “Vă rog să citiți și să distribiți, din fericire avem doctori extraordinari și în România nu numai în străinătate! Dorim să aducem mulțumiri domnului dr. Caius Lazăr și întregii sale echipe pentru felul în care ne-au tratat și pentru profesionalismul de care au dat dovadă.

Acum cinci săptămâni l-am cunoscut pe Nicu Manea pe platforma Tik-Tok, prin intermediul unui live al lui Cristian Ceserean. Atunci i-am sugerat dacă nu ar vrea să se “opereaze” iar el a zis că și-ar dori dar i-ar fi imposibil, din cauza sumei mari de bani pe care ar implica-o o astfel de operație.   Câțiva dintre noi ne-am ambiționat și ne-am propus să organizăm o strângere de fonduri pentru operație. Am luat legătura cu domnul doctor Lazăr din Timișoara, știind deja că dumnealui a operat o fată (Lavinia) care cântărea 260 de kilograme  și care avea, desigur, numeroase probleme de sănătate. Domnul medic ne-a răspuns prompt, a spus că dorește să vadă pacientul și astfel am luat decizia de a-l transporta pe Nicu Manea de la București la Clinica Sfânta Maria din Timișoara. La momentul acela, greutatea lui Nicu era de aproximativ 250 kg +, avea grave probleme la picioare- un “ulcer varicos ” care supura iar situația era atât de gravă încât exista riscul să rămână fără picioare. Medicul Caius Lazăr ne-a ajutat cu medicamentația pentru picioare;  operația costă în mod normal 5200, dar medicul Lazăr a spus de la început că o mie de euro vor fi suportați de clinică însăși.

 Datorită oamenilor cu suflet am reușit să strângem suma de 5000 €, sumă care a acoperit operația și alte costuri implicate de aceasta și de starea de sănătate a lui Nicu. 

 Voi atașa câteva fotografii ale Laviniei-  înainte și după operație; voi atașa și câteva fotografii cu Nicu înainte de operație iar peste câteva luni voi reveni cu fotografii actuale. În încheiere, aș vrea să vă spun că Nicu se simte acum, după operație, ca nou.

Clinica Sfanta Maria

Nicu Manea

Isabella Rocco

Lia Maria

Doru Spiridon

Manjescu Cristian

Simona Maria

Nikos Nikos

Mihaela

#denis

Si multi altii! Sigheartau Daniela

Caius Lazar”, este mărturia lui Caius Spiridon.

Comentarii

comentarii