Acasă Actualitate „Operațiunea ghilotina” a Primăriei Timișoara reîncepe: vor fi tăiate și cablurile de...

„Operațiunea ghilotina” a Primăriei Timișoara reîncepe: vor fi tăiate și cablurile de pe străzile Cluj și Arieș

DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara continuă acțiunile de tăiere a cablurilor aeriene amplasate ilegal, cunoscute în vremea fostului primar Nicolae Robu drept „operațiunea ghilotina”. După ce la începutul anului au fost curățați de cabluri stâlpii de pe Circumvalațiunii, Calea Aradului, Calea Sever Bocu și Amurgului, acum urmează cei de pe străzile Cluj și Arieș. Acțiunea va începe luni, 3 aprilie, la ora 22.

„Luni, 3 aprilie, de la ora 22,00, Primăria Municipiului Timișoara va continua acțiunile de eliminare a cablurilor amplasate aerian, pe tronsonul Cluj – Arieș. Menționăm că operatorii au fost înștiințați, de-a lungul ultimilor ani, atât la ședințele organizate săptămânal cu reprezentanții firmelor cât și prin notificări scrise, cu privire la obligativitatea dezafectării cablurilor aeriene și trecerii lor în subteran”, transmit, mai exact, reprezentanții primăriei.

Acțiunea primăriei va include dezafectarea colierelor, a panourilor publicitare și a fibrei optice și este realizată cu sprijinul STPT. În caz de vreme nefavorabilă, acțiunea va fi reprogramată.

„În lunile care urmează, acțiunile de îndepărtare a cablurilor aeriene vor continua pe Calea Martirilor, Piața Consiliul Europei, Zona Piața 700 și străzile adiacente, Strada Sf. Apostoli Petru și Pavel și Calea Dorobanților”, mai atrage atenția Serviciul Comunicare al primăriei.

Comentarii

comentarii