Acasă Actualitate Opt elevi din Timiș cu media 10 la Bacalaureat și Evaluare Națională...

Opt elevi din Timiș cu media 10 la Bacalaureat și Evaluare Națională primesc bani de la Guvernul României

654
DISTRIBUIȚI

Guvernul a decis! Elevii care au obținut media 10 la Bacalaureat și Evaluare Națională vor primi stimulente financiare. Opt elevi din Timiș vor primi acești bani, ei sunt cei care au luat 10 pe linie la examenele naționale în acest an.

Sumele acordate de Guvern sunt în valoare de 1.000 de lei pentru fiecare absolvent care a obținut media 10 la Evaluarea Națională a elevilor de clasa a VIII-a, respectiv de 3.000 de lei pentru fiecare absolvent de liceu care a obținut media 10 la examenul național de Bacalaureat 2017.

Opt elevi din Timiș vor primi acești bani, șase cu media 10 la Bacalaureat: Criste Silviu Eric (Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” Timișoara), Rusu Paul Cristian (Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” Timișoara), Nesici Alexandra (Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” Timișoara),  Morariu-Brînzei Tudor (Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” Timișoara), Purtator Larissa (Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” Timișoara) și Dinu M. Ansira-Ariadna (Colegiul Național Bănățean Timișoara) și doi elevi de nota 10 la Evaluarea Națională: Drăgănescu CN. Ioana Lisandra, de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” Timișoara și Jura F. Ștefan Alexandru de la Colegiul Național Bănățean Timișoara.

Cei opt elevi din Timiș au fost premiați recent și de Consiliul Județean cu câte o tabletă și o diplomă.

 

Comentarii

comentarii