Acasă Eveniment OPT OAMENI, împuşcaţi de un poliţist într-un coafor din zona Perla din...

OPT OAMENI, împuşcaţi de un poliţist într-un coafor din zona Perla din Capitală

DISTRIBUIȚI

Două dintre victime au murit. Atacatorul a fost prins

Opt persoane au fost împuşcate într-un coafor din zona Perla din Capitală, informează surse judiciare, care precizează că focul a fost deschis de un poliţist. Două dintre victime au murit. Persoanele care au decedat sunt femei cu vârste aproximative de 20 şi 30 de ani, una dintre ele ar fi chiar ţinta atacatorului. 

Cel care a tras cu arma în coaforul din zona complexului Perla a fost prins în clădirea Transelectrica, unde un martor l-a văzut refugiindu-se.
Agentul de poliţie Gheorghe Vlădan, care lucra ca şofer la Centrul medical de diagnostic şi tratament Dr. N. Kretzulescu-Policlinica Ministerului Administraţiei şi Internelor, este cel care a deschis focul asupra soţiei sale, Florina Vlădan, şi a colegelor de coafor, unde femeia lucra.
Soţul uneia dintre coafezele care lucra în unitatea de la complexul Perla, din centrul Capitalei, a relatat cele povestite de soţia sa – care ieşise cu puţin timp înainte de atac să fumeze în spatele clădirii – că atacatorul a intrat şi "a început să tragă nebuneşte, în cine apuca".
Agresorul de la salonul de coafură din Capitală este angajat al Ministerului de Interne (MAI) şi ameninţase în mai multe rânduri că "se va întâmpla ceva urât", după ce soţia lui, care lucra la această unitate, i-a intenta acţiune de divorţ.
Potrivit soţului uneia dintre coafezele ce lucrau la salon, care a povestit la rândul său cele relatate de soţia sa, a declarat că aceasta ieşise la o ţigară în spatele coaforului cu două minute înainte ca agresorul să intre.
"Mi-a povestit că a început să tragă nebuneşte, în cine apuca", a relatat martorul.
El a spus că ştie de la soţia sa că una dintre colegele ei, intentase divorţ bărbatului, despre care femeia susţine că este angajat al MAI. Potrivit martorului bărbatul venise în mai multe rânduri la coafor.  "Tot venea şi o tot ameninţa că se va întâmpla ceva urât", a mai arătat martorul.
 "Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Codruţa Kovesi, l-a desemnat pe prim-adjunctul procurorului general, Marius Iacob şi pe procurorul şef Secţie de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Valentin Şelaru, să coordoneze cercetările şi să ofere suport de specialitate procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti", informează Ministerul Public.
 

Comentarii

comentarii