Acasă Eveniment Opt străzi din Oraviţa, inundate de scurgerile de apă de pe versanţi...

Opt străzi din Oraviţa, inundate de scurgerile de apă de pe versanţi – VIDEO

1462
DISTRIBUIȚI

Opt străzi din oraşul Oraviţa şi trei străzi din localitatea Ciclova Montană, judeţul Caraş-Severin, au fost inundate, luni, în urma ploilor abundente şi a scurgerii de pe versanţi. Pompierii militari din Oraviţa şi cei din Reşiţa, intervin pentru limitarea efectelor viiturii.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş- Severin, în urma ploilor abundente s-au format scurgeri pe versanţi care au inundat opt străzi în oraşul Oraviţa şi trei străzi în localitatea Ciclova Montană, precum şi câteva gospodării din Ciclova Română.

https://www.facebook.com/watch/?v=260186955287248

”Toate echipajele disponibile ale Secţiei de Pompieri Oraviţa s-au deplasat în teren şi, împreună cu autorităţile publice locale, intervin pentru limitarea efectelor acestui fenomen. În sprijinul pompierilor militari din Oraviţa s-au deplasat şi colegi de la Detaşamentul de Pompieri Reşiţa cu 2 motopompe remorcabile şi 6 transportabile”, a transmis ISU Caraş- Severin.

Meteorologii au emis pentru judeţul Caraş- Severin, cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată. Sunt aşteptate perioade cu averse torenţiale şi se vor acumula cantităţi de apă de peste 40 l/mp şi pe arii restrânse 50…80 l/mp. Vor fi şi intensificări ale vântului, vijelii, descărcări electrice şi grindină.

Sursa: news.ro

Comentarii

comentarii