Acasă Eveniment Opt turci, prinși în județul Arad, încercând să ajungă ilegal în Ungaria

Opt turci, prinși în județul Arad, încercând să ajungă ilegal în Ungaria

1188
DISTRIBUIȚI

Opt cetățeni turci, care urmau să treacă ilegal frontiera, au fost depistați de poliţiştii de frontieră din Vărşand,judeţul Arad, în noaptea de luni spre marți, la ora 00.20. Migranții erau pasageri în două taxiuri care circulau pe DN 79A, oprite la ieșirea din localitatea Chișineu-Criș.

În interiorul mașinilor, polițiștii de frontieră au descoperit dintre care trei bărbaţi, o femeie şi patru minori, pe care i-au condus la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră, pentru cercetări. „În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că persoanele în cauză sunt cetăţeni din Turcia, adulţii având vârste cuprinse între 29 şi 42 ani, iar minorii între 6 şi 14 ani. Aceştia se îndreptau spre frontiera cu Ungaria, intenţionând să treacă ilegal în ţara vecină, pentru a ajunge în state din vestul Europei”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră.

Poliţiştii de frontieră au început cercetările, dând asigurări că la finalizare urmează a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Comentarii

comentarii