Acasă Economic Orange a deschis primul magazin francizat din Timişoara

Orange a deschis primul magazin francizat din Timişoara

DISTRIBUIȚI

Orange, operatorul de telecomunicaţii cu cea mai extinsă reţea de distribuţie din România, inaugurează luni, 13 iulie, primul Orange store – magazin în sistem de franciză, din Timişoara. Magazinul a fost dezvoltat în colaborare cu partenerul Orange, firma Romcom din Timişoara. Programul de franciză a fost lansat la începutul lunii aprilie a acestui an şi a fost primit cu entuziasm de către partenerii Orange, fiind privit ca o soluţie de valorificare a noilor oportunităţi de dezvoltare pe o piaţă matură. Orange store, este situat pe Calea Şagului (DN59), in incinta galeriei comerciale REAL2, stand 13 şi este deschis de luni până duminică, între orele 9.00 -22.00.
Cu ocazia inaugurării Orange store la Timişoara, clienţii care vor activa fie un abonament de voce, fie un abonament sau o opţiune de internet mobil pentru acces de pe laptop sau de pe un telefon mobil, în perioada 13 iulie – 9 august 2009, au posibilitatea să câştige săptămânal, prin tragere la sorţi, un weekend pentru 2 persoane la Mamaia, cu pensiune completă.
Noul magazin îşi propune să răspundă exigenţelor clienţilor săi cu produse şi servicii de înaltă calitate, cu angajaţi bine pregătiţi, ce pot ajuta clienţii în alegerea celor mai bune soluţii în funcţie de necesităţile lor. Orange store îşi întâmpină vizitatorii cu un design modern, conceput special pentru desfăşurarea eficientă a activităţilor de vânzare şi asistenţă a clienţilor. În cadrul magazinului cu o suprafaţă totală de 54 de metri pătraţi, clienţii Orange au posibilitatea să încerce telefoanele preferate într-o zonă special amenajată şi să testeze serviciile de date mobile prin intermediul laptopurilor conectate permanent la internet.
“Deschiderea primului magazin în regim de franciză din Timişoara reprezintă o investiţie importantă şi un punct de plecare în consolidarea unui parteneriat solid şi eficient dintre Orange şi partenerii săi. Antreprenorii locali se vor putea baza pe expertiza şi instrumentele de operare oferite de Orange pentru a se putea concentra asupra satisfacerii exigenţelor clienţilor care intră în noile Orange store. Această inaugurare va aduce beneficii comunităţii locale prin oferirea de servicii de o înaltă calitate” a declarat Ludovic Polya, POS Network Development Manager, în cadrul Orange România.

Comentarii

comentarii