Acasă Politica Orașul Deta, cu conducerea liberală decapitată, fierbe la foc intens!

Orașul Deta, cu conducerea liberală decapitată, fierbe la foc intens!

DISTRIBUIȚI

Orașul Deta fierbe la foc intens! Localitatea a rămas fără conducere, care a fost decapitată, după ce primarul liberal a fost destituit, iar viceprimarul care îi ținea locul și-a dat demisia.

Prin urmare, joi, 10 iunie, la ora 15.00, pe repede înainte, a fost convocată o ședință a consiliului local pentru a fi ales viceprimarul.

Zoran Vertopan, consilier local PPU-sl Deta, a explicat cum este situația exactă:

”La noi, la Deta, este o speță foarte interesantă. Viceprimarul, Traian Pluștea, care ținea locului primarului care era destituit, și-a dat demisie. Prin urmare, joi, la ora 15.00, pe repede înainte, va fi convocată o ședință a consiliului local în scopul alegerii noului viceprimar.

Noi, opoziția, știm unele dedesubturi, dar nu cunoaștem exact de ce viceprimarul și-a dat demisia și dorim să ni se explice clar care este adevărul și să fie informată și opinia publică din județ și cetățenii din Deta despre situația exactă. De fapt, tot fostul primar conduce destinele primăriei, deși este destituit, fiindcă îl vedem zilnic în instituție, iar fostul viceprimar a fost numit de fostul primar. Acum au făcut repede ședința de consiliu local pentru ca opoziția să nu se organizeze și să își pună un contracandidat!”

La putere în Deta sunt două partide PNL cu 8 consilieri, și UDMR, un consilier. În opoziție, sunt șase consilieri de la PSD (2 consilieri), Pro România, PPU-sl, USR, PER.

Comentarii

comentarii