Acasă Actualitate Oraşul din vestul României care ocupă locul 6 în topul destinaţiilor din...

Oraşul din vestul României care ocupă locul 6 în topul destinaţiilor din Europa

DISTRIBUIȚI

Un oraș din vestul țării a reușit să ocupe locul 6 în European Best Destinations. Este considerat unul dintre cele mai frumoase orașe din România și a fost votat de către peste 500.000 de turiști din întreaga lume.

El se află pe locul 6 în topul destinațiilor perfecte pentru călătoriile de tip city-break, dar și pentru vacanțele prelungite. Este vorba despre orașul Oradea. Poate că nu te așteptai, dar este adevărat. Oradea ocupă locul 6 în European Best Destination. Se pare că acest oraș a fost extrem de apreciat de către turiștii din întreaga lume, motiv pentru care a primit este 500.000 de voturi.

Conform voturilor acordate pentru Oradea, turiştii şi-au exprimat mulțumirea vizavi de orașul din vestul țării ca fiind un oraș pentru tineri, care surprinde prin peisajul arhitectural, dar și prin diversitatea programului cultural. Oradea a reușit să detroneze în clasament destinații din țări precum Italia, Anglia, Grecia și Austri.

În acest an, Oradea a mai fost desemnată cea mai frumoasă destinație Art Nouveau din Europa, iar turiștii sunt de părere că orașul din vestul României este destinția perfectă atât pentru vacanțele prelungite, cât și pentru city-break-uri.

Comentarii

comentarii