Acasă Actualitate Orban a declarat că este convins că ”judeţul Timişoara în ansamblul său,...

Orban a declarat că este convins că ”judeţul Timişoara în ansamblul său, va avea de câştigat din victoria lui Alin Nica la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean”

2332
DISTRIBUIȚI

Premierul Ludovic Orban a făcut o gafă, vineri seară, la un eveniment la care li se adresa candidaţilor PNL Timiş la alegerile locale, vorbind despre ”judeţul Timişoara”, în loc de Timiş. ”Sunt convins că judeţul Timişoara în ansamblul său, va avea de câştigat din victoria lui Alin Nica la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean”, a spus Orban. 

Declaraţia lui Orban, care este şi liderul PNL, a fost făcută, vineri seară, la o întâlnire cu primarii şi candidaţii PNL din judeţul Timiş.

”Am încredere în dvs., luptaţi-vă, pentru că nu vă luptaţi numai pentru orgoliul dvs de a ieşi primari sau pentru dorinţa dvs de a ajunge primari, ci vă luptaţi, la urma urmei, în momentul în care aţi intrat în competiţia pentru funcţia de primar pentru a oferi o şansă comunităţii locale de dezvoltare, pentru a oferi o şansă oamenilor care trăiesc în comunitatea locală pentru care candidaţi de a trăi mai bine. Candidaţi pentru că aveţi capacitatea să mobilizaţi resurse care să fie puse în slujba interesului general din comunitatea locală în care candidaţi. Băteţi-vă să câştigaţi, pentru că dacă dvs câştigaţi localitatea în care veţi ajunge primar va avea de câştigat şi în mod evident sunt convins că judeţul Timişoara, în ansamblul său, va avea de câştigat din victoria lui Alin Nica la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean”, a afirmat Orban.

Comentarii

comentarii