Acasă Actualitate Organizaţia Salvați Copiii lansează campania ”Opriți Bullying-ul sau Desființați recreațiile!”, la Timişoara

Organizaţia Salvați Copiii lansează campania ”Opriți Bullying-ul sau Desființați recreațiile!”, la Timişoara

746
DISTRIBUIȚI

Salvați Copiii România organizează, marți, 7 noiembrie 2017, de la ora 12.00, conferința de lansare a Campaniei Naționale ”Opriți bullying-ul sau Desființați recreațiile!”, la Hotelul Timişoara, sala Roma.

Dr. Mihai Gafencu, preşedintele Salvaţi Copiii Timiş, a precizat că scopul campaniei este să crească nivelul de conștientizare, să genereze o schimbare de atitudine și astfel să prevină comportamentele de bullying între copii, în mediul școlar. Campania este derulată de Salvați Copiii în perioada  noiembrie – decembrie 2017. Obiectivele campaniei sunt:

  1. Conștientizarea nivelului crescut de manifestare a comportamentelor de bullying între copii, precum și a consecințelor negative dramatice pe care bullying-ul le are asupra sănătății și dezvoltării armonioase a copiilor.
  2. Constientizarea nevoii de intervenție integrată școală – familie, pentru gestionarea corectă și sănătoasă a comportamentelor de bullying.
  3. Creşterea capacităţii de răspuns a şcolilor în situaţii de bullying între elevi.
  4. Promovarea unor metode pozitive și eficiente de educare socio-emoțională a copiilor, în spiritul valorilor de toleranță, respect, protecție și curaj.
  5. Promovarea de proceduri și politici clare de intervenție specifică în situație de bullying, în colaborare cu Ministerul Educației.

 

 

Comentarii

comentarii