Acasă Actualitate Ori se ţin de treabă ori donează indemnizaţia!

Ori se ţin de treabă ori donează indemnizaţia!

DISTRIBUIȚI

Horia Cristian le va cere parlamentarilor să-şi doneze indemnizaţia dacă nu se epuizează toate punctele de ordinea de zi
Horian CristianHoria Cristian este la prima sesiune ca şi deputat în Parlamentul României. Deputatul de Timiş a rămas uimit de unele practici care au loc în Camera Deputaţilor. Şi mai ales de faptul că la unele şedinţe de plen nu se termină punctele de pe ordinea de zi, în schimb se termină şedinţa. O altă anomalie este faptul că se întârzie la aceste şedinţe şi nu încep la ora la care sunt programate. Iar astfel nu ajunge timpul pentru a discuta toate punctele de pe ordinea de zi. Deputatul PNL de Timiş propune ca dacă se mai întâmplă acest lucru parlamentarii să-şi doneze indemnizaţia… Acest lucru îl va propune parlamentarilor în toamnă, când va începe sesiunea parlamentară. “Multe şedinţe de plen nu-şi epuizează ordinea de zi. Mă voi adresa plenului parlamentului la 1 septembrie şi voi solicita colegilor ca indemnizaţia pe acele şedinţe de plen unde nu se epuizează ordinea de zi să fie donată. Eu mi-o voi dona. Una din cauze e întârzierea începerii şedinţei de plen.
Onorata conducere a camerei vine la şedinţă cu întârziere. Este inacceptabil ca noi să continuăm să luăm indemnizaţia de şedinţă. Camera Deputaţilor este cameră decizională, lucrurile sunt foarte serioase”, spune deputatul PNL de Timiş Horia Cristian.

Comentarii

comentarii