Acasă Actualitate Ostaficiuc atacă a doua oară decizia de incompatibilitate dată de ANI

Ostaficiuc atacă a doua oară decizia de incompatibilitate dată de ANI

DISTRIBUIȚI

„Lăsaţi-mi familia în pace şi pe mine în viaţa privată” – a spus preşedintele CJ Timiş

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc (PDL), atacă la o a doua curte – de data aceasta la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – decizia Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), care a constatat că acesta se află în conflict de interese în ceea ce priveşte funcţia pe care o ocupă. „Ieri am primit comunicarea de la Curtea de Apel Timişoara şi o voi ataca la Înalta Curte de Casaţia şi Justiţie”, a spus Ostaficiuc în şedinţa de plen a Consiliului Judeţean Timiş, desfăşurată marţi, răspunzând la întrebarea consilierului PSD Adrian Negoiţă.

În luna mai 2011, Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a anunțat că a început o investigaţie în cazul preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc (PDL), după ce a constatat că acesta se află în conflict de interese. Ancheta ANI a vizat mai multe contracte ale firmei Ornella Design SRL, unde soţia preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş, Lucia Valentina Ostaficiuc, deţine 50 la sută din acţiuni şi funcţia de administrator, iar Diana Ornella Andreescu, fiica lui Ostaficiuc, deţine 25 la sută din acţiuni.

În plenul consiliului judeţean, Ostaficiuc a cerut să îi fie lăsată familia în pace. „Evitaţi atacuri la persoană şi lăsaţi familiile în pace. Dacă aveţi ceva cu mine, daţi în mine, dar lăsaţi-mi familia în pace. Lăsaţi-mi familia în pace şi pe mine în viaţa privată. Mi-e frică și de o agresiune fizică din cauza presiunilor la care sunt supus”, a spus Ostaficiuc.

Comentarii

comentarii