Acasă Politica Ostaficiuc s-a întâlnit cu oamenii de afaceri germani

Ostaficiuc s-a întâlnit cu oamenii de afaceri germani

DISTRIBUIȚI

ostaf_nemti„Vom căuta soluţii pentru ca dumneavoastră, investitorii germani, austrieci şi alţii să găsiţi un teren propice pentru afacerile desfăşurate în Timişoara şi judeţul Timiş”, a spus Ostaficiuc

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc, s-a întâlnit, zilele trecute, la Timişoara, cu Rolf Maruhn, consulul Germaniei la Timişoara şi cu reprezentanţi ai Clubului Oamenilor de Afaceri Germani (Deutsche Wirtschafts Klub). Cu acest prilej, Constantin Ostaficiuc i-a asigurat pe oaspeţi că autorităţile timişene încearcă să creeze un climat cât mai propice continuării investiţiilor în acest judeţ, dar şi atragerii de noi potenţiali investitori străini. „Consider că o strânsă colaborare va fi benefică tuturor. Există firme din Europa de Vest care-şi pun, în această situaţie de criză, problema relocării investiţiilor în alte zone şi noi dorim şi sperăm că şi Banatul şi Timişul vor avea de câştigat”, a spus Ostaficiuc.
Ca urmare a discuţiilor din cadrul întrevederii s-a stabilit ca, periodic, să aibă loc întâlniri ale investitorilor cu şeful CJ Timiş, dar şi cu reprezentanţi ai altor autorităţi din judeţ, pentru analizarea problemelor cu care firmele se confruntă. „Vom căuta soluţii pentru ca dumneavoastră, investitorii germani, austrieci şi alţii să găsiţi un teren propice pentru afacerile desfăşurate în Timişoara şi judeţul Timiş”, a mai spus Ostaficiuc.

Comentarii

comentarii