Acasă Actualitate OSUT dă bomboane studenţilor pentru a-i chema la StudentFest

OSUT dă bomboane studenţilor pentru a-i chema la StudentFest

DISTRIBUIȚI

StudentFest a ajuns la cea de-a 18-a ediţie. E deja mare, a atins vârsta majoratului aşa că de această dată va fi o ediţie aniversară. Festivalul studenţesc a devenit deja cunoscut în ţară şi prin partea asta de Europă, aşa că este gata de start, pentru început cu câteva pre-evenimente, aşa ca să încîlzească oamenii pentru ce va urma. Or fi ei studenţi dar publicul festivalului va fi atras cu… bomboane spre acest eveniment. Cei care organizează festivalul – Organizaţia Studenţilor din Universitatea Timişoara (OSUT) – vor ieşi pe străzi cu câteva zile înainte de eveniment şi vor împărţi bomboane trecătorilor, prin acest gest chemându-i la evenimentul organizat de ei.
“Bomboane pe care le vom împărţi prin oraş pentru a invita aproximativ toţi studenţii la StudentFest. Vrem să fie cât mai mulţi, aşa că timp de două-trei zile vor fi câţiva omuleţi care să împartă la fiecare trecător câte o bomboană”, spune Crisina Fiţ – coordonator relaţii publice OSUT.
Bomboanele ca bomobanele, dar… “omuleţii” vor mai da şi o urmă (o chestie de forma tălpii unui pantof) în chip de invitaţie unora.
Această urmă simbolizează amprenta celor care au trecut pe la acest festival de-a lungul timpului.
Iar la acest festival vor fi peste 200 de invitaţi dintre cei care au participat până acum la acest eveniment. Şi sunt destui dacă ţinem cont că prima ediţie a avut loc în 1991. Invitaţii se vor strânge în 25 aprilie de la ora 19 la Filarmonica Banatul pentru a-şi aduce aminte ce înseamnă StudentFest. Despre acest festival vor vorbi foşti organizatori şi cei care au marcat viaţa acestui festival, cei care şi-au lăsat… urma.
Şi dacă tot ajungeţi în acea zi la Filarmonică, în hol veţi vedea sute de cocori de hârtie modelaţi de către copii. Festivalul propriu-zis va începe în 15 mai şi va avea mai multe domenii, de la muzică la fotografie. Dar înainte de a începe festivalul, vor avea loc pre-evenimente.
Unul dintre ele este cel de la Filarmonica Banatul, urmat seara de un party drum*n*bass în Setup Venue unde vor fi prezenţi DJ-ul britanic Mampi Swift şi MC Spyda.
În 24 aprilie teatrul Metropolis vine cu spectacolul “Jocul de-a adevărul” la Teatrul German de Stat de la ora 16. Acestea sunt doar pre-evenimentele care anunţă cel mai mare festival studenţesc din Sud-Estul Europei.
Dar va urma şi festivalul cu evenimente care vor scoate în faţă pictura, arhitectura, sculptura, muzica, dansul, literatura şi multe altele.
La pre-evenimentele şi evenimentele StudentFest intrarea este gratuită.

Comentarii

comentarii