Acasă Actualitate Outdoor Office Day, la Iulius Gardens Timișoara, și International Outdoor Office Day

Outdoor Office Day, la Iulius Gardens Timișoara, și International Outdoor Office Day

DISTRIBUIȚI

Ergowork și Iulius Town Timișoara organizează, în data de 21 iunie,Outdoor Office Day în Iulius Gardens, acțiune ce face parte din seria de evenimente Meaning and Fusion of Work.

Scopul manifestării este să aducă împreună oamenii și companiile care lucrează în Iulius Town Timișoara și să lucreze câteva ore în Iulius Gardens.

Astfel, va fi experimentat în acest fel beneficiile lucrului în aer liber.

Este vorba de ședințe sau discuții în aer liber, lucrul dintr-un spațiu alternativ în grădină sau pe terasă, pauza de cafea înlocuită de o plimbare în natură, drumul spre birou poate fi parcurs pe jos sau cu mijloace de transport alternative, prin parc sau zone verzi.

Tania Gheorghe, specialist marketing Iulius Town, și Anca Savu, specialist marketing Green Forest, au explicat că munca, bunăstarea (well-being) şi natura urbană sunt strâns legate, beneficii scoase în evidență la Outdoor Office Day și datorită existenței Iulius Gardens, în proximitatea spațiilor moderne de birouri din clădirile United Business Center.

În Iulius Garden va exista un spațiu amplu atât pentru happening-uri artistice, dezbateri cât și pentru oricine dorește să se așeze pentru a lucra afară, ca opțiune individuală, indiferent dacă are, sau nu, un loc de muncă în perimetrul Iulius Town. Invităm ziariștii să ni se alăture pentru lucru în aer liber în zona deschisă publicului.

Chiriașii clădirilor Iulius Business Center care s-au înscris la acest eveniment, vor avea spații proprii în care să își întâmpine angajații ce aleg să lucreze de afară câteva ore.

Outdoor Office Day este mai mult decât un eveniment, este implicare în comunitate. În intervalul 09.00 – 13.00 organizăm în fostul centru de vaccinare o sesiune de donare de sânge împreună cu Centrul de Transfuzii Timișoara.

Programul continuă între orele 16.00 și 18.00 cu  discuții legate de adaptarea companiilor la modul de lucru hibrid, post pandemic, având invitați reprezentanți ai mediului de afaceri, specialiști în domeniul Facility Management și Resurse Umane, scriitori, editori.

Outdoor Office Dayeste un eveniment internațional anual, inițiat în anul 2019 de către Nature Desks Amsterdam pentru a sublinia beneficiile lucrului în aer liber.

International Outdoor Office Day la Faber

De asemenea, în data de 16 iunie 2022, în curtea FABER din Timişoara, va avea loc International Outdoor Office Day care face parte din seria de evenimente Meaning and Fusion of Work.

În cadrul acestui eveniment invităm oamenii care lucrează în spaţiul de coworking FOR din cadrul FABER să iasă să lucreze pentru câteva ore în curtea FABER, astfel experimentând beneficiile lucrului în aer liber.

În interiorul curții FABER va exista un spaţiu amplu atât pentru happening-uri artistice, dezbateri cât şi pentru oricine dorește să se aşeze pentru a lucra afară, ca opțiune individuală, indiferent dacă are sau nu, un spaţiu rezervat la coworking-ul FOR.

În 16 iunie, de la ora 16, curtea FABER va găzdui evenimentul de deschidere al Conferinţei Internaţionale ErgoWork 2022 precum şi prezentarea şi premierea proiectelor  Urban Link 15′, ediţia 2022.

Munca, bunăstarea (well-being) şi natura urbană sunt strâns legate. Outdoor Office Dayeste un eveniment internațional anual, inițiat în anul 2019 de către Nature Desks Amsterdam pentru a sublinia beneficiile lucrului în aer liber.

 

Comentarii

comentarii