Acasă Administraţie Ovidiu Megan, noul director al ADI – Polul de Creștere Timișoara

Ovidiu Megan, noul director al ADI – Polul de Creștere Timișoara

DISTRIBUIȚI

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară – Polul de Creștere Timișoara a desfășurat un concurs deschis pentru a-și ocupa funcția de director general, câștigat de Ovidiu Megan. Acesta este cadru didactic în cadrul Universității de Vest din Timișoara, la Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor, iar, printre altele, fiind unul dintre organizatorii Flight Festival.

„A venit momentul să retrezim această Asociație de Dezvoltare Intercomunitară, care este extrem de importantă în contextul atragerii de fonduri europene și revitalizare a întregii zone metropolitane. Ca președinte al ADI-PCT am cea mai mare încredere că Ovidiu Megan este persoana care are și cunoștințele și experiența necesare pentru a conduce această asociație”, a transmis Dominic Fritz.

Conform reprezentanților primăriei, Ovidiu Megan „are o experiență semnificativă în zona managerială, ca prorector al universității, decan al Facultății de Economie și Administrare a Afacerilor sau director al Departamentului de Accesare și Implementare Proiecte din cadrul Universității de Vest”, iar „experiența lui în domeniul atragerii de fonduri nerambursabile este crucială pentru rolul și scopul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară”.

Scopul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară – Polul de Creștere Timișoara este cooperarea între unitățile administrativ-teritoriale membre, pentru realizarea în comun a unor proiecte de dezvoltare de interes zonal sau regional, ori al furnizării în comun a unor servicii publice. În acest sens, asociația elaborează, implementează și monitorizează Planul Integrat de Dezvoltare al Polului de Creștere Timișoara, promovează strategia de dezvoltare economică a zonei, atrage investitori străini, obține fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea zonei și contribuie la dezvoltarea turismului în zonă.

Din cadrul ADI-PCT fac parte Primăria Timișoara, Consiliul Județean Timiș și alte 19 localități din Polul de Creștere Timișoara.

Comentarii

comentarii