Acasă Actualitate Pâinea cu gândaci, o nouă ”specialitate” de la Unicarm

Pâinea cu gândaci, o nouă ”specialitate” de la Unicarm

541
DISTRIBUIȚI

Profitand de faptul ca produsele comercializate sunt tot mai rar verificate de catre inspectorii de la protectia consumatorului, magazinele din oras vand tot felul de produse care baga spaima in consumatori.

De o descoperire dezgustatoare a avut parte clienta unui magazin Unicarm din Lugoj care a cumparat o paine feliata, pentru sandwich. Cand femeia a ajuns acasa si a dat sa deschida punga, a observat un gandac mort in interior, astfel ca lugojencei i-a pierit pofta de mancare. Femeia s-a intors la magazin pentru a cere explicatii insa a plecat dezamagita si a postat patania pe o retea de socializare. Se pare ca nu este primul incident la magazinul din cartierul Micro 3, consumatorii reclamand ca au cumparat de acolo si lapte stricat, dar si mezeluri care au miros de detergent.

Gandac in paine

Gandac in paine. Asta a descoperit o lugojeanca inainte sa se pregateasca sa faca un sandwich: https://lugojinfo.ro/actualitate/4943-gandac-in-paine-asta-a-descoperit-o-lugojeanca-inainte-sa-se-pregateasca-sa-faca-un-sandwich

Publicată de Lugoj Info pe Luni, 9 septembrie 2019

Sursa: lugojinfo.ro

Comentarii

comentarii