Acasă Cultura Palatul Copiilor Timișoara – întâlnirea generațiilor, la Consiliul Județean Timișoara

Palatul Copiilor Timișoara – întâlnirea generațiilor, la Consiliul Județean Timișoara

DISTRIBUIȚI

Palatul Copiilor Timișoara organizează, în data de 14 noiembrie 2022, de la ora 17, în sala multifuncțională a Consiliului Județean Timiș, manifestarea artistică „Palatul Copiilor – Porți spre trecut, ferestre spre viitor”.

Spectacolul va fi susținut de actualii și foștii elevi de la cercurile cultural-artistice și sportive. Manifestarea constituie și prilejul intâlnirii generațiilor: actuali și foști profesori și elevi de la Palatul Copiilor Timișoara.

Manifestarea se înscrie în seria evenimentelor din cadrul proiectului cofinanțat de Consiliul Județean Timiș „Palatul Copiilor – Porți spre trecut, ferestre spre viitor ” care cuprinde și concursul național multidisciplinar desfășurat pe cinci secțiuni: arte vizuale, creație literară, muzică, dans, știință, tehnică și informatică precum și simpozionul național „Educația nonformală. Comunicare, creativitate, multidisciplinaritate.  Modele de bune practici” dedicat cadrelor didactice din palate și cluburi și altor cadre didactice interesate ! – a explicat directoarea Palatului Copiilor Timișoara, prof. Lavinia Cristina Jurcan.

 

Comentarii

comentarii