Acasă Actualitate Până în prezent, în centrele de vaccinare din judeţul Timiş s-au imunizat...

Până în prezent, în centrele de vaccinare din judeţul Timiş s-au imunizat complet 257.417 de persoane

DISTRIBUIȚI

Direcţia de Sănătate Publică Timiş a anunţat, luni, că peste 500.000 de doze de vaccin au fost administrate până în prezent, de la debutul campaniei de imunizare împotriva COVID-19. În total, peste 250.000 de persoane s-au vaccinat complet, în Timiş. 

”În urma eforturilor comune depuse în această perioadă epidemiologică dificilă, de către noi toţi, cadre medicale şi populaţie, a fost depăşit pragul de 500.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19, administrate la nivelul judeţului Timiş. Această reuşită demonstrează conştientizarea de către cetăţeni a importanţei vaccinării în revenirea la viaţa de dinainte de pandemie. Le mulţumim cu respect tuturor colegilor implicaţi în procesul de vaccinare, fără de care toate situaţiile complexe din aceste luni ar fi fost mult mai greu de traversat, chiar imposibil”, transmite DSP Timiş.

Mai exact este vorba de 509.610 doze vaccin împotriva virusului SARS-CoV-2 care s-au administrat până luni, în Timiş.

Potrivit DSP Timiş, de la debutul campaniei şi până în prezent, în centrele de vaccinare din judeţul Timiş s-au imunizat complet 257.417 de persoane.

În ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului Timiş, s-a administrat un număr total de 3.390 vaccinuri dintre care  259 reprezintă doze de rapel Doza 2 şi 834 reprezintă doze de rapel Doza 3. În total au fost administrate 30.288 doze de rapel Doza 3.

Comentarii

comentarii