Acasă Actualitate Până și piețele se mută în online, în contextul pandemiei de Covid-19....

Până și piețele se mută în online, în contextul pandemiei de Covid-19. Inițiativă inovativă a GAL Timișul de Centru

827
DISTRIBUIȚI

Grupul de Acțiune Locală Timișul de Centru a lansat „Piața Online”, proiect prin care propune punerea în legătură a timișenilor cu comunitatea cu producătorii locali de legume, fructe, mezeluri, brânzeturi, lactate, miere, etc.

Piața online a fost deschisă, vineri, 27 martie 2020, și poate fi accesată la linkul https://timisuldecentru.ro/piata-online/.

Prin această inițiativă, GAL Timișul de Centru dorește să ajute la limitarea răspândirii virusului COVID-19 la nivelul județului Timiș, creșterea numărului produselor alimentare disponibile în posibilele zone afectate din județul Timiș, creșterea implicării comunității din județului Timiș în a susține economia locală, prin achiziționarea de produse alimentare direct de la micii producătorilor locali și dezvoltarea rețelei de actori ai lanțului valoric alimentar și intensificarea cooperării dintre aceștia în următoarea perioadă.

Mesajul grupului este: „Rugăm astfel producătorii locali care doresc să se alăture inițiativei noastre, să ne trimită pe adresa de mail contact@timisuldecentru.ro următoarele informații :

  1. Numele si prenumele;
  2. Localitatea;
  3. Produsele comercializate;
  4. Prețul produselor;
  5. Condițiile de livrare ( comanda minima, locațiile de unde se ridică produsele, dacă se oferă transport la domiciliul clienților și în ce condiții );
  6. Modalitatea de plată acceptată;
  7. Date de contact;
  8. Două poze cu produsele comercializate”.

Comentarii

comentarii