Acasă Actualitate PÂNĂ UNDE DUCE TĂRICEANU LUPTA SENAT – DNA? – ora 21.00, „Jocuri...

PÂNĂ UNDE DUCE TĂRICEANU LUPTA SENAT – DNA? – ora 21.00, „Jocuri de Putere” Şi GROPARII INSTITUTULUI CANTACUZINO. RISC DE EPIDEMII? – de la ora 22.30

DISTRIBUIȚI

rares-bogdanProcurorii anticorupţie au dat iama în hârtiile lui Călin Popescu Tăriceanu. Deşi credibilitatea Parlamentului a atins cea mai joasă cotă din istorie, „aleşii” românilor sfidează electoratul şi vor doar să-şi pună bătrâneţile la adăpost şi să-şi întărească privilegiile.
 
În această seară, de la ora 21.00, Rareş Bogdan, Ion M. Ioniţă, Marinela Mititelu, Laura Chiriac si Dumitru Bortun îţi spun, la „Jocuri de Putere”, cine-i poate opri pe parlamentari din jocul de-a România. De ce-şi bat joc de Codul electoral, ce va rezolva Klaus Iohannis chemând partidele la consultări şi care este pericolul care pândeşte banii României din cauza blocării justiţiei.
 
Iar de la ora 22.30 vei descoperi de la dr. Toader Marian, preşedintele sindicatului de la Institutul „Cantacuzino”, dr. Adrian Onu, directorul instituţiei, doctorul Mircea Ioan Popa, cel care a introdus în terapie dimensiunea spirituală, dar şi de la studenţi şi rezidenţi, pânjă a ajuns caracatiţa din Sănătate. Cum a fost „îngropat” Institutul „Cantacuzino”, de ce există riscul unor epidemii, cine a făcut averi din pulverizarea vaccinurilor româneşti şi de ce nu a reuşit niciun ministru al Sănătăţii să puna capăt mafiei.

 
Numai la „Jocuri de Putere”, de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi, între 21.00 şi 24.00, la Realitatea TV!

Comentarii

comentarii