Acasă Actualitate Pandemia e spre final, dar șantierele blochează activitatea la câteva unități școlare...

Pandemia e spre final, dar șantierele blochează activitatea la câteva unități școlare în Timiș

DISTRIBUIȚI

Pandemia e pe final, cazurile de COVID19 sunt tot mai puține, dar din păcate, mai există câteva unități de învățământ cu activitate online în totalitate sau parțial, din cauza șantierelor, care blochează accesul elevilor, și a lucrărilor la sistemul de termoficare.

De exemplu, șantierul de la Colegiul Tehnic ”I. C. Brătianu” Timișoara blochează cursurile fața în față pentru 26 clase. Prin urmare elevii trebuie să învețe online.

În format fizic sunt numai clasele a XII-a, clasele a XI-a – liceu – și a X-a si a XI-a învățământ profesional.

În aceeași situație dificilă se află și Colegiul Tehnic ”Emanuil Ungureanu” Timișoara. Aici șantierul blochează accesul la ore a elevilor din 21 de clase, care sunt obligați să urmeze cursurile online. Clasele a XII-a sunt în format fizic.

Pe de altă parte, la Școala Gimnazială ”Rudolf Walter” Timișoara – 9 clase sunt în online, din cauză că se lucrează la termoficare.

La fel e și la Grădinița cu Program Săptămânal ”Rudolf Walter” – Timișoara, unde 2 grupe sunt în online, tot din caza lucrărilor la termoficare.

Vestea bună este că nu au fost unități de învățământ online, pentru situații Covid19, la data de 8 martie – a explicat prof. Marin Popescu, inspector șef al Inspectoratului Școlar Județean – ISJ Timiș.

 

Comentarii

comentarii