Acasă Eveniment Panică la un liceu din vestul țării, după ce un copil din...

Panică la un liceu din vestul țării, după ce un copil din clasa a III-a s-a prăbușit în mijlocul curții. Ambulanța și Poliția au intervenit de urgență

606
DISTRIBUIȚI

Medicii au fost solicitați în această dimineață să intervină la Liceul Național de Informatică din Arad, partea de gimnaziu care înainte se numea Școala Generală Nr. 5, pentru a-i acorda îngrijiri medicale unui copil, elev în clasa a III-a la școala în cauză.

La fața locului, odată cu echipajul Serviciului de Ambulanță Județean, a ajuns și un echipaj al Inspectoratului de Poliție Județean, lucru care a stârnit puțină panică printre elevi, profesori sau trecători.

Totul a pornit de la faptul că elevul de clasa a III-a, în timp ce se afla în pauză, a alergat prin curte, așa cum fac majoritatea colegilor săi, iar la un moment dat s-a prăbușit la pământ și s-a lovit la cap. Potrivit reprezentanților instituției de învățământ, micul elev a fost dus imediat la cabinetul medical din incinta școlii, personalul medical de acolo decizând totuși să solicite intervenția medicilor de la SAJ. Pentru a se asigura că totul este în regulă cu acel copil, medicii au decis să-l transporte pe acesta la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean Arad, unde i s-au făcut mai multe investigații.

În cele din urmă, s-a constatat că micuțul elev este în regulă, acesta suferind doar o julitură la nivelul capului, datorită căzăturii și că, deși ne aflăm taman în mijlocul unei isterii cu viruși, acesta nu suferă de nimic altceva. Căzătura a fost doar una din nenumăratele căzături pe care le suferă un copil atunci când aleargă și face năzbâtii.

În ceea ce privește prezența polițiștilor la fața locului, lucru care de fapt a creat cea mai mare parte din panică, aceștia s-au deplasat la fața locului preventiv și totul s-a întâmplat în urma apelului la 112 pentru solicitarea ambulanței. Lucru perfect normal, de altfel, având în vedere că a fost solicitată intervenția ambulanței la o școală unde se pot întâmpla o mulțime de lucruri. Este bine, totuși, că totul este în regulă și că intervenția a fost promptă.

Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii