Acasă Eveniment Panică la un magazin Kaufland după ce un șofer și-a pierdut cunoștința...

Panică la un magazin Kaufland după ce un șofer și-a pierdut cunoștința la volan

5641
DISTRIBUIȚI

Unui bărbat de 42 de ani, din Arad, i s-a făcut rău din senin, în timp ce se afla la volanul unui autoturism. Bărbatul și-a pierdut cunoștința și a pierdu controlul mașinii, însă fiindcă tocmai ce plecase de pe loc, nu avea viteză și nu a produs vreun accident.

Din fericire, se pare că în mașină cu bărbatul se afla și sora acestuia, care văzând că i s-a făcut rău fratelui ei, a sunat de urgență la 112.

La fața locului s-au deplasat de urgență un echipaj de Poliție și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Arad. Medicii l-au preluat și l-au transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean, iar între timp bărbatul și-a revenit.

Totuși, oamenii care se aflau în zona în care s-a întâmplat totul s-au panicat, mai ales că au văzut că la fața locului sunt și polițiștii și medicii, iar unii au crezut că ar putea fi vorba despre vreo persoană infectată cu COVID-19 (coronavirus). Iar cei care s-au speriat nu au fost tocmai puțini, întâmplarea având loc la intrarea în parcarea magazinului Kaufland din cartierul Micălaca.

Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii