Acasă Actualitate Pantalonii scurți se poartă și la birou, ca și la plajă, în...

Pantalonii scurți se poartă și la birou, ca și la plajă, în această vară

DISTRIBUIȚI

Există două tendințe, la extremele lumii pantalonilor scurți, care sunt vedetele acestei veri: pantalonii scurți din denim și bermudele. Atât versatili, cât și strategici pentru un look proaspăt și foarte rapid, indispensabili pentru garderoba de vară și pentru valizele proprii atunci când plecăm în vacanțe. Ce să alegeți între cele două variante? Unii mai scurți, care subțiază silueta și permit un joc interesant al proporțiilor. Ceilalți, mai confortabili, puțin bărbătești și categoric mai eleganți. Iată ce poartă vedetele și cum îi asortează, care, în caz de îndoială, au cel puțin câte o pereche din ambele.

Pantaloni Nike – ideile zilei

Poate din cauza farmecului lor din anii ’90, care ne aduce în minte ținutele iconice ale supermodelelor. Sau poate pentru că estetica lor este cât se poate de nemuritoare. Pantalonii scurți din denim sunt nu unul, ci THE must-have al verii. Cu buzunare contrastante, imprimate, brodate. Au suferit transformări și mutații, doar pentru a ni se confirma ca fiind super chic în simplitatea lor. Pot fi îmbrăcați în câteva secunde și purtați toată ziua, motiv pentru care vedetele i-au iubit mereu și mereu. De la Sienna Miller la Kristen Stuart: pantalonii scurți din denim sunt fără vârstă.

Sufletul elegant al bermudelor

Mai întâi au apărut pantalonii scurți de motociclist, îndrăgiți de toate celebritățile și purtați sfidând tot felul de stiluri. Apoi au apărut bermudele din denim, o tendință neașteptată a sezonului. O versiune mai confortabilă a celor din spandex, care permit un aspect ceva mai sportiv. Aceștia sunt disponibili în toate variantele posibile de denim, uneori rupți sau cu săgeți care conturează o siluetă în linie A. Aceștia pot camufla șoldurile late, punând în valoare talia. Pentru o ieșire informală sau pentru ocazii mai importante, în in sau bumbac, au o croială pe cât de confortabilă, pe atât de măgulitoare și, purtați cu un blazer, o cămașă și un top elegant, pot fi purtați și la birou sau la ceremonii. Totul constă în alegerea combinațiilor potrivite.

Pantaloni Nike – oferte

Cum să îi asortezi pentru vara anului 2022

Celebritățile dovedesc că atât pantalonii scurți, cât și bermudele se pot lăuda cu o varietate de posibilități stilistice. Pantalonii scurți din denim și o cămașă sunt perechea perfectă, de la ieșitul în oraș până la plajă. Cu adidași pentru oraș, șlapi pentru un aperitiv la plajă sau sandale cu toc înalt pentru seară, aceștia nu eșuează niciodată în a oferi look-uri la modă. Pentru o ținută nostalgică se poartă cu un maiou cu nervuri, iar pentru seară cu topuri din paiete sau pene. Aspectele mai elegante sunt rezervate bermudelor. Asortate cu un blazer din in și cu mules, sau cu un tricou alb, pentru a rămâne în stilul clasic. Deși se poartă cu unele articole cheie ale garderobei masculine, se pretează la reinterpretări ale stilului bărbătesc.

Idei pantaloni scurți Nike

Cum să combini pantalonii scurți din denim?

Dacă ești în căutarea unui look casual, un simplu tricou alb va fi suficient, dar dacă, pe de altă parte, vrei să îi incluzi în look-ul tău de zi cu zi, o idee bună este să îi combini cu articole vestimentare mai clasice.

Pentru minimalismul șic, atât de popular în acest sezon, combinația de tricou slim-fit și blazer este o combinație excelentă.

Când vine vorba de alegerea încălțămintei, stiliștii sunt de acord că pantalonii scurți tip bermude capătă o doză de eleganță atunci când sunt asortați cu încălțăminte cu talpa plată. Optați pentru balerini sau sandale cu barete.

Când vine vorba de plajă, de un stil informal, de ieșitul în week-end la plimbare, în parc sau la șosea, o pereche de pantaloni scurți lejeri, din bumbac sau spandex, sunt ideali. Pot fi combinați ușor cu un tricou, de orice culoare, și cu încălțăminte sport sau o pereche de balerini.

Pantaloni Nike – decoperă ofertele zilei

De exemplu, Estelle Chemouny a fost una dintre invitatele la show-ul Christian Dior din cadrul Săptămânii Modei de la Paris. Estelle a purtat o pereche de pantaloni scurți tip boxeri care au devenit în timp record noua constantă de stil a geniilor din domeniu. Adevărul este că acesta este un articol vestimentar care va face furori în această vară în vestiarele fanilor pieselor vestimentare de inspirație sportivă.

Creatoarea și directoarea Paradise Garage Store este una dintre cele mai îndrăznețe referințe de modă în stil. Ea optează ori pentru tendințele din deceniile trecute, pe care le recuperează și le readuce în prezent, combinându-le cu succes, ori pe îmbrăcăminte cu o pregnantă tendință masculină, de la pantaloni scurți la tricouri oversized și de la încălțăminte sport la geci bărbătești. În ultima vreme, preferă să opteze pentru confort, arătându-ne diferite modele de outfit-uri îndrăznețe cu care devine și sursă de inspirație vestimentară.

Tu ce pantaloni scurți porți vara asta?

Comentarii

comentarii