Acasă Sport Pantilimon, dorit de Murinho?

Pantilimon, dorit de Murinho?

DISTRIBUIȚI

În ciuda evoluţiilor mai puţin convingătoare din ultimele trei partide, portarul lui FC Timişoara, Costel Pantilimon, este vizat de cele mai importante cluburi europene. Moldoveanul de 22 de ani, care a mai jucat la Aerostar Bacău, se pare că ar fi intrat şi în vizorul lui Jose Mutinho, antrenorul de la Internatzionale Milano.

Înger şi demon…

Nu numai campioana Italiei ar fi pus ochii pe Pantilimon, la coadă stau şi cei de la Juventus Torino, dar şi trupa lui Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, finalista Cupei UEFA.
Într-o emisiune pe GSP TV, Marian Iancu a făcut o glumă, declarând că oricine îl poate achiziţiona pe Pantilimon dacă plăteşte 10 milioane de euro.
După evoluţii incredibile la începutul returului, Costel Pantilimon, mai nou portar de naţională, a început să-şi arate limitele.
Nu a fost într-o formă excelentă la partida pierdută de FC Timişoara în faţa celor de la CFR Cluj, apoi a gafat grav acasă cu Oţelul, dar zeii au ţinut cu el.
În ultima partidă, cea împotriva lui Dinamo, Pantilimon poate fi considerat vinovatul principal la cel de-al doilea gol al “câinilor”. Moldoveanul a alunecat la o lovitură de colţ şi nu a mai putut evita golul.
Dinamo a intrat în avantaj la pauză şi speculaţiile au început imediat să apară. Inter pare să fi făcut un hobby din a achiziţiona jucători de la Timişoara.
În urmă cu un an, Cristian Daminuţă a plecat liber de contract la campioana Italiei şi a semnat pentru patru ani cu trupa lui Murinho.

Comentarii

comentarii