Acas─â Sport Pantilimon, dorit de Murinho?

Pantilimon, dorit de Murinho?

460
DISTRIBUIȚI

├Än ciuda evolu┼úiilor mai pu┼úin conving─âtoare din ultimele trei partide, portarul lui FC Timi┼čoara, Costel Pantilimon, este vizat de cele mai importante cluburi europene. Moldoveanul de 22 de ani, care a mai jucat la Aerostar Bac─âu, se pare c─â ar fi intrat ┼či ├«n vizorul lui Jose Mutinho, antrenorul de la Internatzionale Milano.

├Änger ┼či demon…

Nu numai campioana Italiei ar fi pus ochii pe Pantilimon, la coad─â stau ┼či cei de la Juventus Torino, dar ┼či trupa lui Mircea Lucescu, ┼×ahtior Done┼úk, finalista Cupei UEFA.
├Äntr-o emisiune pe GSP TV, Marian Iancu a f─âcut o glum─â, declar├ónd c─â oricine ├«l poate achizi┼úiona pe Pantilimon dac─â pl─âte┼čte 10 milioane de euro.
Dup─â evolu┼úii incredibile la ├«nceputul returului, Costel Pantilimon, mai nou portar de na┼úional─â, a ├«nceput s─â-┼či arate limitele.
Nu a fost ├«ntr-o form─â excelent─â la partida pierdut─â de FC Timi┼čoara ├«n fa┼úa celor de la CFR Cluj, apoi a gafat grav acas─â cu O┼úelul, dar zeii au ┼úinut cu el.
├Än ultima partid─â, cea ├«mpotriva lui Dinamo, Pantilimon poate fi considerat vinovatul principal la cel de-al doilea gol al “c├óinilor”. Moldoveanul a alunecat la o lovitur─â de col┼ú ┼či nu a mai putut evita golul.
Dinamo a intrat ├«n avantaj la pauz─â ┼či specula┼úiile au ├«nceput imediat s─â apar─â. Inter pare s─â fi f─âcut un hobby din a achizi┼úiona juc─âtori de la Timi┼čoara.
├Än urm─â cu un an, Cristian Daminu┼ú─â a plecat liber de contract la campioana Italiei ┼či a semnat pentru patru ani cu trupa lui Murinho.

Comentarii

comentarii