Acasă Actualitate “Parada” rătăciţilor gay

“Parada” rătăciţilor gay

877
DISTRIBUIȚI

Sâmbătă după amiaza, Parcul Central din Timişoara, de vizavi de Catedrala Mitropolitană, ar fi trebuit să fie locul de desfăşurare a unei mari parade LGBT+, a gay-lor, lesbienelor, bisexualilor şi transsexualilor.

Din fericire, doar câteva cupluri rătăcite se roteau în jurul foişorului pe care l-au “împodobit” cu semnul lor: curcubeul. Curcubeul blasfemiat – pentru că acesta este un simbol al creştinătăţii, care reprezintă legământul Lui Dumnezeu cu lumea, după ce aceasta a păcătuit şi a trimis potopul asupra ei. Este pacea dintre Dumnezeul pe care “paradiştii” îl batjocuresc şi lumea pe care Creatorul a făcut-o, bărbat şi femeie cu toate specificităţile naturale.

În Parcul Central, o imagine pe măsură: puţini, răzleţi, tolăniţi pe gazon, cu câte un patruped însoţitor.

În timp ce proiectele pentru Timişoara – Capitala Europeană a Culturii rămân nefinanţate de administraţia Fritz, aceeaşi administraţie a găsit de bun augur finanţarea cu 50.000 de lei pentru festivalul PRIDE, organizat în perioada 6-14 august. Ostentativ, dacă ne gândim că este ultima parte a Postului Adormirii Maicii Domnului, între Schimbarea la Faţă a Mântuitorului şi praznicul Adormirii Preacuratei. Şi pentru că aceste petreceri aveau loc în alte perioade, nu în luna august.

Proiectul este finanţat prin Centrul de Proiecte al Primăriei Timişoara, iar beneficiarul este Asociatia Identity.Education – Identitate.Educatie.

Comentarii

comentarii