Acasă Eveniment Părăsit de iubită înainte de nuntă, un tânăr de 28 de ani...

Părăsit de iubită înainte de nuntă, un tânăr de 28 de ani s-a spânzurat

2293
DISTRIBUIȚI

Gest extrem al unui tânăr din Arad. Bărbatul de 28 de ani s-a spânzurat pentru că femeia cu care urma să se căsătorească peste doar o săptămână ar fi anulat nunta.

Un tânăr de 28 de ani a fost găsit spânzurat în anexa unei case de lângă fosta fabrică de zahăr.

Și-a pus capăt zilelor pentru că cea care trebuia să îi devină soție peste o săptămână ar fi anulat nunta! Este vorba despre un tânăr de 28 de ani care a fost găsit spânzurat, miercuri după masa, în anexa casei în care locuia, pe strada Ialomiței. Corpul neînsuflețit al tânărului a fost descoperit de fratele acestuia. Inițial s-a crezut că cel spânzurat este un necunoscut, iar rudele și-au dat seama că este vorba de tânărul de 28 de ani abia după ce l-au sunat pe telefonul mobil și au auzit că acesta sună chiar din încăperea în care bărbatul a decis să se spânzure.

Potrivit aradon.ro, bărbatul s-a spânzurat pentru că trebuia să facă nunta, însă iubita, o femeie cu doi copii, l-ar fi părăsit chiar înainte de căsătorie. Evenimentul, care era programat sâmbăta viitoare, a fost anulat și se pare că tânărul nu a mai avut putere să își anunțe părinții și rudele că mireasa nu mai vrea să se mărite cu el, așa că a ales calea nedreaptă a sinuciderii.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru cercetări, stabilind că nu sunt suspiciuni cu privire la decesul bărbatului.

 

Comentarii

comentarii