Acasă Actualitate Parcați responsabil! Încă un tramvai blocat pe strada Gh. Doja din Timișoara

Parcați responsabil! Încă un tramvai blocat pe strada Gh. Doja din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Reprezentanții Societății de Transport Public Timișoara (STPT) fac un apel la conducătorii auto din Timișoara: să parcheze responsabil pentru a nu încurca circulația mijloacelor de transport în comun. Miercuri, la orele prânzului, un tramvai a fost din nou blocat de o mașină parcată neglijent pe strada Gh. Doja. Circulația tramvaielor care circulă dinspre Piața Bălcescu a fost blocată astfel timp de jumătate de oră.

„Circulația tramvaielor a fost blocată pe strada Gheorghe Doja timp de 30 de minute, în intervalul 11:15 – 11:45, din cauza unui autovehicul parcat în gabaritul liniei cale, tramvaiele neputând să înainteze pe traseu, pentru respectarea programului.

Din păcate, situația nu este singulară, astfel de evenimente care blochează tramvaiele în trafic petrecându-se în fiecare zi, călătorii noștri fiind afectați din cauza întârzierilor generate de neglijența unor șoferi. Facem un apel pe această cale către conducătorii auto care îşi parchează maşinile în apropierea șinelor de tramvai din Timișoara să o facă responsabil, astfel încât tramvaiele să nu fie blocate”, transmit reprezentanții STPT.

Comentarii

comentarii