Acasă Actualitate Părintele Cleopa cere ajutor după ce schitul Sfântul Dionisie Exiguul a fost...

Părintele Cleopa cere ajutor după ce schitul Sfântul Dionisie Exiguul a fost afectat de inundații

1441
DISTRIBUIȚI

Inundatiile din Banat au afectat si schitul Sfantul Dionisie Exiguul, aflat la 7 kilometri de Bucova, in Caras-Severin, primul asezamant monahal din Patriarhia Romana cu acest hram, ctitorit, in octombrie 2008, cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Episcop Lucian al Caransebesului.

Lacasul de rugaciune a ramas fara electricitate, odata cu distrugerea generatorului, motiv pentru care parintele Cleopa solicita credinciosilor sa-l ajute sa cumpere un generator nou.

Iata apelul grupului de initiativa.

“Dragi crestini, schitul Sfantul Dionisie Exiguul, din judetul Caras-Severin, a trecut printr-o incercare grea, o calamitate naturala ce i-a lasat fara generator de curent electric, schitul fiind amplasat pe munte, si implicit fara alimente. Viitura apei a produs multe stricaciuni.

Parintele Cleopa, cel care a fost de ne-a colindat de Craciun, este de acolo, de la schit, si ne roaga sa-i sprijinim fiecare cu cat si cu ce putem. Au nevoie de bani pentru un alt generator, care costa in jur de 1.000 de euro.

Cine doreste sa-i ajute sa se redreseze putin, sa ma contacteze. Orice suma este binevenita si primita. Dumnezeu sa ne ajute! Delia, tel. 0747/529903“.

Sursa: impactpress.ro

Comentarii

comentarii