Acasă Actualitate Părinții atenționează asupra pericolului mortal din Parcul copiilor din cartierul Dacia ...

Părinții atenționează asupra pericolului mortal din Parcul copiilor din cartierul Dacia – video

DISTRIBUIȚI

Mai mulți părinți atenționează de pericolul mortal care plutește deasupra tuturor în Parcul copiilor din cartierul Dacia Timișoara! Andrei a prezentat și o filmare în 22 august 2023 cu dezastru existent în acest loc, care ar trebui să fie al siguranței și bucuriei.

Andrei atrage atenția că Parcul Dacia este o zonă în care copiii noștri nu se mai află în siguranță! Ce se poate găsi aici? Mizerie multă și instalații de joacă ale copiilor în pericol de a se rupe sau prăbuși cu tot cu micuți. Unele sunt prinse cu lemn, în loc de șuruburi de metal, multe sunt ruginită, iar îmbinările sunt nesigure și periculoase atunci când copiii se joacă.

Există un risc permanent pentru copii și pentru părinții care vin acolo. Imaginile sunt elocvente, iar mesajul lui Andreea este tragic: ”Mulțumim Primăriei Timișoara pentru nenumăratele promisiuni. Doar cu ele am rămas. Suntem dezgustați!.
”Cine raspunde de verificarea și întretinerea lor sancționați-i să îi usture înainte de a se întâmpla o nerorocire!”, comentează Marian.
”Și ăsta este ăla bun! Filmează și parcul pentru cei mici, unde dorm boschetarii!, spune și Cristina.

Comentarii

comentarii