Acasă Actualitate Părinții și copiii din Timișoara sunt invitați la Ziua porților deschise, la...

Părinții și copiii din Timișoara sunt invitați la Ziua porților deschise, la Școala nr. 2 

DISTRIBUIȚI

Şcoala cu clasele I-VIII nr. 2, situată pe str. Mureş nr. 8, din Timişoara, va organiza, în 6 aprilie, „Ziua porţilor deschise”, în intervalul orar 15.00-17.00.

Scopul evenimentului este promovarea şcolii în comunitate, diversificarea formelor de comunicare şi intercunoaştere dintre instituţia şcolară şi elevii şi părinţii din Timişoara.

De asemenea, părinţilor li se va explica şi modalitatea de înscriere a copiilor în clasa pregătitoare, care începe în 23 februarie.

„Îi aşteptăm pe toţi copiii care doresc să devină elevii şcolii noastre sau sunt încă nehotărâţi să ne viziteze, dar şi pe părinţi şi elevi, deopotrivă, pentru a se convinge că aici avem condiţii foarte bune de învăţătură şi pentru a le pune la dispoziţie oferta educaţională”, este mesajul conducerii unității școlare.

Detalii la: www.scoala2timisoara.ro. Școala Gimnazială nr.2 Timișoara a fost înființată în anul 1974, este situată in partea de sud a orașului, în cartierul Calea Șagului, pe str. Mureș Nr.8.

Din 1974 a funcționat ca și școală generală cu cls. I-VIII. Din 1990 și până în 1992 au funcționat și clase a IX-a și a X-a, iar din 1992 până în prezent funcționează cu cls. I-VIII.

Începând cu anul școlar 2012-2013 a fost arondată școlii ca structură Grădinița cu program prelungit nr. 29 Timișoara, situată pe str. Mureș nr.6.

 

Comentarii

comentarii