Acasă Actualitate Părinţii unor copii nu sunt primiţi de educatoare la serbarea de sfârşit...

Părinţii unor copii nu sunt primiţi de educatoare la serbarea de sfârşit de an. La acceași grădiniţă din Timişoara, un copil se ruga să nu mai ia bătaie

1205
DISTRIBUIȚI

Părinţii copiilor din grupa mare nu sunt primiţi de educatoare la serbarea de sfârşit de an, la o grădiniţă din Timişoara. Este aceeaşi grădiniţă unde acum o lună şi jumătate un copil era auzit din stradă cum se ruga de o îngrijitoare să nu îl mai lovească.

Discuţii absolut halucinante au avut loc miercuri după-amiază la şedinţa cu părinţii, la o grădiniţă din Timişoara. E vorba despre părinţii copiilor înscrişi la grupa mare, care practic peste câteva zile părăsesc grădiniţa. Educatoarele le-au comunicat părinţilor că nu pot participa la serbarea de final de an.

Motivul este incredibil: nu e loc în sală pentru părinţi. Educatoarele au pus la cale o serbare în care vor ca simbloic să fie predată “cheia grădiniţei” de la grupa mare la grupa mijlocie. Şi sala e mică, nu încap prea multe persoane. Aşa că educatoarele copiilor de grupa mare le-au spus părinţilor că se va înregistra serbarea şi vor primi un DVD, să îl vadă acasă_

“De ce nu pot eu să mă bucur de copilul meu? Mihai mi-a spus că abia aşteaptă să venim la serbare cu tataie, cu tati. Mie îmi vine să plâng. Fiecare vrea să îşi vadă copilul. Tatăl lui Mihai îşi ia liber din străinătate de unde munceşte, să vină să îl vadă la serbare.”, a spus o mămică.

Doamna Mariana, una dintre educatoare, le spune părinţilor: “Nu se poate altfel, pentru noi e o zi specială.”

Serbarea va avea loc exact peste o săptămână şi părinţii nu au avut habar că nu vor putea veni la serbarea propriilor copii.

La finalul şedinţei cu părinţii s-a întocmit şi un proces verbal, iar educatoarele nu au fost de acord ca părinţii să vină la serbare. Unii dintre aceştia au ameninţat că depun plângere la Inspectorat, alţii că nu îşi vor aduce copiii la serbare.

Sursa: observator.tv

Comentarii

comentarii