Acasă Politica Parlamentarii PNL de Timiş se ceartă pe vârsta lui Ciuandu

Parlamentarii PNL de Timiş se ceartă pe vârsta lui Ciuandu

398
DISTRIBUIȚI

Liberalii se contrează pe vârsta primarului ţărănist al Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu. Cei 64 de ani, câţi are Ciuhandu în acest moment, sunt percepuţi diferit de parlamentarii PNL de Timiş. Dacă deputul Horia Cristian spune că vârsta înainată a lui Ciuhandu este principala cauză a lentorii în deciziile edilului, senatorul Nicolae Robu îl contrazice.

 

Candidatul USL la Primăria Timişoara, Nicolae Robu, nu crede că Ciuhandu este la o vârstă înaintată. „Vârsta extrem de înaintată a primarului Ciuhandu este de vină pentru lentoarea cu care ia acesta deciziile. Vârsta este singura explicaţie pentru care în Timişoara deciziile se iau cu o asemnea lentoare”, a spus deputatul Horia Cristian. Acesta a făcut referire în principal la procesul de deszăpezire care mai mereu i-a luat prin surprindere pe edili.

Colegul său, senatorul Nicolae Robu, a intervenit prompt. „Nu sunt de acord cu această remarcă. Eu consider că domnul Ciuhandu nu este la o vârstă foarte înaintată şi se bucură în continuare de tot respectul meu”, a replicat senatorul PNL, Nicolae Robu. Să fi fost vorba de o regie a liberalilor, sau pur şi simplu Robu merge până în pânzele albe cu campania curată? Primarul Gheorghe Ciuhandu s-a născut pe 5 iunie 1947, deci anul acesta va împlini 65 de ani.

Comentarii

comentarii