Acasă Actualitate Partidul Forța Dreptei Timiș îi cere lui Cristian Moș să demisioneze din...

Partidul Forța Dreptei Timiș îi cere lui Cristian Moș să demisioneze din funcție. Alin Nica i-a retras toate atribuțiile

DISTRIBUIȚI

Filiala Timiș a Partidului Forța Dreptei îi cere lui Cristian Moș să demisioneze din funcție după ce vicepreședintele Consilului Județean Timiș a anunțat că va candida ca independent la Primăria Timișoara.

„Înțelegem din declarațiile domnului Moș că nu este deloc mulțumit de partidele care i-au asigurat funcția de vicepreședinte al CJT și dorește să candideze ca independent la alegerile din 9 iunie. Nu este foarte clar dacă domnia sa a demisionat din USR dar din ce știu de la colegii noștri de alianță, Cristian Moș nu mai poate fi considerat reprezentant al acestui partid. Funcția de vicepreședinte CJT revine reprezentantului unui partid în urma unor negocieri, lucru care s-a întâmplat și în urmă cu patru ani când Alin Nica și Dominic Fritz au stabilit o modalitate de colaborare și cei doi vicepreședinți CJT au fost aleși prin vot în plenul CJT. Fără sprijinul USR Cristian Moș nu mai poate ocupa această poziție și îi cerem să fie un om de onoare și să demisioneze din funcție”, spune președintele Partidului Forța Dreptei Timiș, Claudiu Chira.

„Am văzut și eu declarațiile domnului Cristian Moș și regret sincer că a intrat pe acest drum făcând jocurile PSD. Am avut mai multe discuții cu domnul Moș dar nu mi-a spus că vrea să schimbe ceva în parcursul său politic și administrativ. E adevărat că am auzit de la alții că vrea să se retragă din politică și să urmeze o carieră în mediul privat. Acum a apărut brusc această decizie cel puțin ciudată în totală contradicție cu toate planurile despre care mi-a vorbit. Am discutat și cu primarul Timisoarei, Dominic Fritz și am înțeles că domnul Moș nu se mai bucură de sprijinul politic al USR și de aceea am decis să îi retrag toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte CJT. Nu este o decizie ostilă față de domnul Moș ci doar o hotărâre corectă și firească în absența unei demisii din partea sa”, spune președintele CJT, Alin Nica.

Comentarii

comentarii