Acasă Administraţie Pasajul Michelangelo: Diavolul se ascunde în detalii

Pasajul Michelangelo: Diavolul se ascunde în detalii

DISTRIBUIȚI

michelangelo

Circulaţia la suprafaţa Pasajul Michelangelo s-ar fi putut deschide pe varianta finală încă de săptămâna trecută, susţine primarul Robu.

Totuşi, edilul declară că a refuzat să exploateze situaţia în scop electoral, preferând să amâne momentul mult aşteptat. Şi aici, „diavolul” amânării stă în detalii.

„Circulaţia se va deschide în momentul în care vor fi realizate toate detaliile, pentru că nu mai dorim să închidem după aceea. Trebuie să se pună parapeţi, balustradele la pod. Trebuie să se alinieze gurile de canal, şi sunt peste 70, după ce se toarnă şi stratul final de asfalt şi trebuie amenajate şi spaţiile verzi. Apoi trebuie făcute marcajele. Dacă vrem să dăm în folosinţă un spaţiu amenajat, aşa cum scrie la carte, trebuie să mai aşteptăm puţin. Am fi putut să dăm drumul săptămâna trecută, mai ales în context electoral, dar eu am considerat că o atitudine responsabilă este aceea de a nu influenţa acest proiect şi a-l lăsa să se realizeze natural”, a declarat primarul.

Robu nu poate să dea un termen clar pentru deschiderea traficului. Totul depinde de vreme şi de capacitatea staţiei de a furniza la timp asfalt pentru startul de uzură, de a se găsi şuruburi pentru prinderea balustradei. E nevoie şi de amenjarea spaţiilor verzi şi de montarea corpurilor de iluminat. Potrivit edilului, toate aceste operaţiuni ar putea dura maxim două sătămâni. 

Comentarii

comentarii