Acasă Actualitate Pasiunea pentru lectură și achiziția de cărți online

Pasiunea pentru lectură și achiziția de cărți online

480
DISTRIBUIȚI

Cititul – un beneficiu pentru oricine
Cititul reprezintă o activitate cu numeroase beneficii dovedite atât din punct de vedere psihic, cât și al dezvoltării armonioase. Pe lângă stimularea unui tonus mental excepțional, cititul contribuie la dezvoltarea vocabularului, a imaginației și la îmbogățirea culturii generale.

Pe lângă lectura necesară în învățământ sau în cursurile de specialitate, există numeroase persoane care o fac și pentru propria relaxare sau pentru dezvoltarea personală.

Datorită internetului, numeroase titluri sunt în prezent mai accesibile ca niciodată. Însă care este cea mai bună metodă de a cumpăra carti online?

De unde cumpărăm cărți online?

Pentru iubitorii de lectură cea mai bună alegerea în achiziția cărților o reprezintă librăriile online. Din dorința de a citi cât mai mult, se dorește și crearea unei biblioteci proprii cât mai voluminoasă, bogată în diverse titluri și categorii. Pentru achiziții repetate însă, de multe ori se caută și un preț cât mai bun. Găsim în prezent așadar numeroase site-uri de unde putem achiziționa cărțile dorite.

Cititorii au suficiente motive să își refacă stocul de cărți online, principalele fiind:

  • Volumul mare de titluri disponibile și diversitatea de categorii

În librăriile online pasionații de lectură găsesc peste zeci de titluri disponibile.  În cadrul librăriei online Delfin, iubitorii de lectură au la dispoziție peste 75.000 titluri din care pot alege. De asemenea, aici poate fi descoperit un adevărat tărâm al cărților, fiind disponibile cărți pentru fiecare, de la mic la mare, la prețuri de colecție. Alegând cărți online, iubitorii de lectură sunt doar la câteva click-uri distanță de biblioteca dorită.

O carte online este mult mai ușor de găsit, comparativ cu una aflată în librăriile fizice, întrucât există opțiunea de filtru pe categorii, cât și căutarea personalizată în bara de căutare. Iar pentru a descoperi cele mai bune oferte pentru bugetul disponibil, cărțile pot fi filtrate după preț.

Librăria Delfin pune la dispoziția cititorilor o gamă extinsă de cărți, din varii domenii de interes și pentru toate vârstele și gusturile, domenii precum:

  • Manuale școlare și universitare, auxiliare în procesul de învățare
  • Cărți de perfecționare profesională, admitere în cicluri de învățământ sau la cursuri de specialitate
  • Dicționare și enciclopedii diverse
  • Rețete și gastronomie
  • Beletristică, ficțiune și titluri din literatura străină
  • Dezvoltare personală și profesională
  • Lectură pentru copii: poveștiri, fabule, cărți de colorat etc
  • Prețul avantajos și ofertele periodice

Prețul cărților bune nu este întotdeauna unul accesibil tuturor cititorilor, însă în librăriile online se găsesc prețuri mai mici decât cele din librăriile fizice. De asemenea, în cadrul librăriei sunt disponibile campanii promoționale de preț redus sau achiziții de produse multiple, pachete speciale de carte, cât și campanii care includ transportul gratuit la comenzile de carte online.

Perioadele de reduceri sunt frecvente, iar pentru a fi mereu la curent cu prețul cel mai bun, se poate apela la abonarea la newsletter. Librăriile trimit e-mailuri prin care își anunță abonații cu privire la promoțiile active și la perioada de desfășurare a campaniilor. Reducerile nu sunt de neglijat, acestea ajungând la unele titluri chiar și la 70%.

  • Ușurința de a vizualiza produsele, a fi la curent cu stocul și de a plasa comanda.

Indiferent de tipul de cărți căutate, în librăriile online sunt șanse mult mai mari să fie găsite. Fiind vorba despre o librărie online, sunt șanse mari ca scrierile unui autor să fie disponibile sub diverse forme, de la mai multe edituri.

Avantajul unei librării online este că reunește numeroase edituri sub o singură interfață. Se întâmplă ca unele publicații să fie disponibile la o singură editură, iar în cazul în care nu este disponibilă o carte online, cititorii au posibilitatea de a opta pentru notificarea stocului.

Mai exact, atunci când cartea dorită revine pe stoc, ei pot primi un e-mail prin care sunt notificați. Mai mult decât atât, stocurile se actualizează în permanență, fiind adăugate constant aparițiile recente ale editurilor aflate în portofoliul librăriei.

Pasiunea pentru citit nu cunoaște limite, iar acest aspect nu este unul de îngrijorat, întrucât iubitorii de lectură se pot bucura în prezent de numeroase cărți, disponibile cu atât mai mult în mediul online. Împreună cu librăria Delfin ne bucurăm de lectură la cele mai bune prețuri.

 

Comentarii

comentarii