Acasă Economic Pasmatex Timișoara – un secol de activitate în istoria europeană a textilelor

Pasmatex Timișoara – un secol de activitate în istoria europeană a textilelor

2179
DISTRIBUIȚI

La Timișoara va avea loc o mare manifestare la Opera Națională, în data de 31 mai 2019, de la ora 19.00: Pasmatex sărbătorește 100 de ani de activitate.

“Pasmatex marchează primul său secol de activitate în istoria europeană a textilelor. Trecutul nostru este o țesătură specială care combină munca și creativitatea noastră cu inspirația, încrederea și curajul clienților noștri”, este mesajul reprezentanților Pasmatex Timișoara.

SC PASMATEX Timișoara este o firma de tradiție din sectorul pasmanterie-țesături înguste, cu capital privat 100% românesc. Firma produce: panglici, benzi, elastice țesute și tricotate, articole imprimate, chingi elastice și rigide, etichete țesute și imprimate, benzi perdele, scai și astrahan.

PASMATEX are dotarea tehnică necesară pentru un proces tehnologic complet (urzit, canetat, tesatorie, vopsitorie, ambalat) și utilizează că materii prime și materiale fire din poliamida, poliester, bumbac și tip bumbac, polipropilena, vâscoză, cauciuc natural, elastomeri, coloranți și auxiliari chimici textili. Acest lucru permite realizarea de articole cu finisaje superioare (vopsire, albire, apretare, ignifugare, peliculizare) care să satisfacă cerințele tot mai mari ale clienților.

Comentarii

comentarii