Acasă Eveniment Patroana unei firme de pompe funebre din Lugoj condamnată în scandalul creditelor...

Patroana unei firme de pompe funebre din Lugoj condamnată în scandalul creditelor fraudate de la BCR

2569
DISTRIBUIȚI

Judecatorii lugojeni au dat primul verdict in cazul fraudarii BCR Faget in care au fost puse sub acuzare mai multe persoane printre care si patroana unei firme de pompe funebre din Lugoj, Alina Oprisoni.

Dupa mai bine de cinci ani de zile de la perchezitii si dupa ce dosarul a facut mai multe drumuri intre procurori si institutii de ancheta, magistratii au dat primele sentinte. La audieri au ajuns nu mai putin de 50 de persoane, Alina Oprisoni fiind considerata capul retelei.

 In urma deliberarilor, magistratii au decis sa o condamne pe inculpata Paun Rozalia la pedeapsa de trei luni închisoare, pentru savarsirea infractiunii de fals în înscrisuri sub semnatura privata, opt luni închisoare pentru savarsirea infractiunii de înselaciune si contopind pedepsele aplicate în cauza, s-a stabilit în final pedeapsa rezultanta de noua luni închisoare.

 In cazul Alinei Oprisoni, aceasta a fost condamnata la pedeapsa de noua luni închisoare pentru savarsirea infractiunii de fals în înscrisuri sub semnatura privata, un an închisoare pentru savarsirea infractiunii de înselaciune si dupa contopirea pedepselor aplicate s-a stabilit în final pedeapsa rezultanta de un an si trei luni închisoare. Atat in cazul Rozaliei Paun, cat si al Alinei Oprisoni s-a decis amanarea aplicarii pedepsei închisorii pe un termen de supraveghere de 2 (doi) ani de la data ramanerii definitive a hotararii. Decizia judecatorilor lugojeni nu este definitiva.

Sursa: lugojinfo.ro

Comentarii

comentarii