Acasă Sport Patronul-jucător de la Nuova Mama Mia Becicherecu Mic a oferit imaginea zilei...

Patronul-jucător de la Nuova Mama Mia Becicherecu Mic a oferit imaginea zilei în Cupa României

565
DISTRIBUIȚI

Nuova Mama Mia Becicherecu MicLa meciul jucat contra Astrei în Cupa României, 1-0 pentru campioană, formația timișoreană Nuova Mama Mia Becicherecu Mic a oferit o situație bizară: patronul echipei figura pe foaia de joc.
George Sîngiorzan a venit special din SUA pentru acest meci și a fost introdus pe teren în minutul 83 al partidei.
După joc, patronul echipei și antrenorul au făcut câteva declarații halucinante. Primul a spus că a fost exclusiv decizia tehnicianului să-l joace, “deși nu m-a mai văzut jucând din vară”, în timp ce “principalul” spune că e ceva DECENT ca finanțatorul să prindă câteva minute de meci, în schimbul sprijinului financiar!
“M-au dezamăgit unii jucători, dar sunt mulțumit de evoluția micuței noastre echipe. N-am pus presiune pe antrenor, a fost decizia lui, eu i-am spus acum 2-3 zile că vreau să prind câteva minute pe final. El mă știe, nu m-a mai văzut jucând din vară. Niciodată nu m-am băgat peste antrenor.Nu așa se lucrează, sunt dezamăgit de patronii echipelor din Liga I. Jucătorii au avut o primă de 500 de lei și vor avea un bonus, chiar dacă au pierdut, sunt alături de ei. Stăm bine cu salariile, unii jucători au salarii de 2000 lei sau de 1500 lei”, a spus Sîngiorzan la finalul meciului, citat de TV Dolce Sport.
Campioana României s-a impus la limită în meciul cu Becicherecu Mic, scor 1-0, grație golului marcat de Gheorghe în minutul 28.

Comentarii

comentarii