Acasă Actualitate Patronul restaurantului unde Ana Munteanu a făcut „descinderea” din martie spune că...

Patronul restaurantului unde Ana Munteanu a făcut „descinderea” din martie spune că userista vrea acum să îi vadă închis un alt local

DISTRIBUIȚI

În luna martie, Ana Munteanu, consilier local USR PLUS, a participat, împreună cu un echipaj de jandarmi, la „o descindere” la restaurantul hotelului Del Corso, pe motiv că aici ar fi fost primiți ilegal clienți, în contextul în care Timișoara era în carantină. Jandarmii prezenți au constatat, însă, că toate persoanele aflate în restaurant aveau făcute și formalitățile de cazare, caz în care legea nu interzicea folosirea restaurantului din cadrul hotelului.

La câteva luni de la acel eveniment, pe 11 august, polițiștii locali transmiteau că mai multe cluburi, baruri și terase din Timișoara au primit amenzi pentru muzica dată prea tare. Dintre acestea, unul a primit și o decizie de suspendare a activității pentru sancțiuni repetate. Este vorba despre un local care funcționa sub SC DEL CORSO FAMILY SRL.

La o săptămână după remiterea comunicatului Poliției Locale, pe 19 august, patronul societății comerciale, Dan Dinu, a reacționat pe Facebook, spunând că aceeași Ana Munteanu ar fi în spatele acestei manevre. „Se pare că șugubeața noastră artistă, Ana Munteanu, aterizată și ea în orașul de pe Bega, fără să știe exact cum, și care acum și-a descoperit vocația de Robin Hood al USR Timiș, nu vrea să-și vadă în liniște de sarcină și se dă de-a rostogolul ca să închidă «Beraria700»”, scrie omul de afaceri într-o postare pe rețelele de socializare.

Acesta sugerează că Ana Munteanu ar fi susținută, în activitatea sa de „justițiar”, și de alți colegi de partid „care sună la 112 mai mult decât își sună mamele”. Dan Dinu a găsit și o explicație: „Cred că toate acestea mi se trag de la faptul că nu am acceptat să nu fac plângere penală asupra incidentului petrecut în martie, deși telefoanele îmi sunau să cad la pace. Cine mă cunoaște știe că nu voi accepta așa ceva”.

„Vreau să-i transmit artistei că joacă un rol prost și să încerce să nu implice iar instituții ale statului. Eu sunt foarte curios de un lucru. Oare cum va reacționa când ne vedem pentru prima dată față în față? P.S. Domnule Dominic Fritz, calmați-vă cățelușii, ca schelălăie, nu latră”, își încheie omul de afaceri postarea.

Comentarii

comentarii