Acasă Administraţie Patru firme vor să facă expertiza și proiectarea pentru modernizarea stadionului de...

Patru firme vor să facă expertiza și proiectarea pentru modernizarea stadionului de rugby din Ronaț

DISTRIBUIȚI

Miercuri, 7 septembrie, a expirat termenul pentru depunerea ofertelor la licitația Primăriei Timișoara pentru serviciile de expertizare și proiectare pentru modernizarea și extinderea stadionului de rugby. Patru firme au depus oferte care acum urmează să fie evaluate: Studio Art Construct, Filips Art Design, SC HMS PROIECTARE SRL și  BLANK ARHITECTURE SRL. Contractul de servicii  are o valoare estimată de 173.464,29 lei, fără TVA, și o durată de 60 de zile.

În baza contractului se vor realiza expertiza, conceptul energetic și conceptul arhitectural, documentația de avizare a lucrărilor de intervenţie (D.A.L.I) și diverse studii, se vor obține avizele și acordurile din certificatul de urbanism, și de asemenea, va fi oferită asistența tehnică de specialitate.

Proiectul de modernizare va presupune: repoziționarea terenului actual pentru a amenaja două terenuri de joc; amenajarea unui teren pentru antrenamente; închiderea perimetrului de la stadion; un sistem de iluminat nocturn; irigare automată; sistem de încălzire electrică a terenului; tribună acoperită, cu scaune moderne; realizarea spațiilor sanitare și administrative necesare pentru respectarea normelor UEFA și a organismelor de reglementare din domeniu.

„Primăria Timișoara dorește să ridice calitatea infrastructurii atât pentru sportul de masă, cât și pentru sportul de performanță, fapt pentru care face o serie de investiții în unități de învățământ și în cartiere, în săli de sport, terenuri, stadioane”, transmit cu această ocazie reprezentanții municipalității

Comentarii

comentarii