Acasă Eveniment Patru migranți sirieni, reținuți la sediul P.T.F. Sânnicolau Mare. Una dintre persoane,...

Patru migranți sirieni, reținuți la sediul P.T.F. Sânnicolau Mare. Una dintre persoane, dusă de urgență la spital

504
DISTRIBUIȚI

Pe 15 ianuarie, în jurul orei 22.30, patru cetățeni sirieni au fost observați de polițiștii de frontieră din Sânnicolau Mare la 500 de metri de linia de frontieră, în apropierea localității de frontieră Beba Veche. Una dintre persoane a acuzat probleme medicale și a fost trimisă cu o ambulanță la spitalul din Sânnicolau Mare.

„În urma verificărilor preliminare efectuate de polițiștii de frontieră, a rezultat faptul că persoanele sunt cetăţeni din Siria, cu vârste cuprinse între 25 şi 62 de ani şi au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România. Deoarece una dintre persoane a acuzat probleme de sănătate, poliţiştii de frontieră au contactat imediat serviciul medical de urgenţă, care s-a deplasat la faţa locului pentru acordarea de îngrijiri medicale”, transmit reprezentanții I.T.P.F. Timișoara.

Starea persoanei transportate la spital este stabilă, aceasta fiind în afara oricărui pericol. Totuși, aceasta, ca și ceilalți trei sirieni, va fi cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Comentarii

comentarii